Jul 29, 2010, 9:16 AM

Пак 

  Poetry
479 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=fPp3Qh-GRqs

И ето я, принцесата на лешоядите,
запалила анемични искри,
на усещания полуприпаднали,

на безизразни, разголени очи.

 

И ето я, княгинята на нищото,
откраднала одежди от смъртта,
понесла ги на намерения, някога скришни,
без факли, мислеща, че носи светлина.

Ето я, вампирка провалена
и развенчана самодива,
самозвана богиня, низвергната,
безпътна, някъде отива.

Ето я, прокълната и раздадена,
свойта и чужди души на клада изгорила,
ето я, с сърце продадено,
да обича пак се е съживила.

29.07.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??