Jun 22, 2011, 12:12 PM

Пак е лято 

  Poetry » For kids
1163 0 22

   

 

Слънчо грее на небето,

често с облаче палува.

Вечер гмурва се в морето,

сутрин бодър пак изплува.

        Той щастливо се усмихва –

        лятото дошло е тука.

        Морен Вятърко притихва,

        а пчелиците жужукат - 

              тъй медеца си приготвят.

              Ниви – с жито като злато,

              плодовете бузки топлят…

              Хей, добре дошло си, лято!

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??