May 12, 2012, 8:46 PM

Пак нощ е 

  Poetry » Love
586 1 1

Пак нощ е, тук си, нали?

Като птица под стряхата скрита

и ме чакаш с жадни очи,

като спомен от любов недопита!

А споменът, знам, ще горчи,

ще горчи и в душата,

нощта все ще мълчи,

сладко ще дреме луната,

вятър буен ще вее,

капки ще чукат в стъклата,

дъждът тихо ще пее,

утеха ще търси сълзата!

Ще помечтая за миг,

към теб ще протегна ръката -

като прободена с щик

ще изстене с тъга тишината!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??