Jan 28, 2022, 1:34 PM  

Пак ще обичам 

  Poetry » Love, Other
540 1 10

Имах много любови, признавам.

Обичала съм всички, до един.

Сега съм като ябълка узряла

и искам да обичам пак. Амин!

 

Ще кажете, че грешно е, не може,

ще ми напомните за възрастта,

но любовта е втората ми кожа,

не се научих чувства да пестя.

 

Жаравата под пепелта е жива,

очаква само нечий полъх лек

и буйни пламъци ще заизвива,

щом срещне подходящия човек.

 

Дали е грешно или пък е право

не зная, няма възраст любовта.

Сърцето ми додето бие вляво,

пак ще обичам, даже да сгреша.

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??