Jun 15, 2010, 3:37 PM

Пак ще се срещнем 

  Poetry » Other
1974 0 8

Вдъхновен от едноименната песен на ФСБ (текст - Михаил Белчев)


Пак ще се срещнем - след 10 години.
Пак ще се срещнем. Или може би не.
Дните ни тесни и нощите - сиви,
не са точно повод да се гордеем.

Пак ще се срещнем - след 10 години.
Бяхме си близки. Или може би не.
Бяхме деца, зад чиновете си свити
и морето ни беше до колене.

Пак ще се срещнем - след 10 години.
С повече рани. С по-малко коса.
И ще броим сред уиски с мартини
кой без мечти е, кой е сбъднал мечта.

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??