Apr 24, 2007, 3:24 PM

Палавница (детско) 

  Poetry
642 0 11
 



През елхова горичка

бяга палава рекичка.

Слънчо с лъчите си я гали,

във водата бистра

огънчета пали.

Чирикат около нея птички,

играе си с камъчета и тревички.

Ромонът й весел

ден и нощ не спира.

Но срещне ли морето,

в прегръдката му тя се сгушва

и заспива.






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??