Пулсиращите ветрове и
утрето,
във зимен сън
снежинките
заскрежват.
Със теб все
се разминаваме
(по правило),
а правилото е да си
лягаме.
По правило си лягаме
и ставаме.
По правило пресичаме
и вярваме...
По правило надяваме се
в минало,
по правилото - миналото
минало...
По...
правяме си зимните си дрехи,
разпряваме се с зимните глупаци.
По правилото търсим наши грешки,
не в правилото
търсим си
утеха...
(Това между другото...)
Близо 300 убити!
във Газа
За 3 дни?
Деца и хора...
Нормални...
Ракетите
нямат
пощада!
Обичам евреите,
а как мразя...
Еврейски ракети над
Газа!
Палестинец съм, явно
тогава!
Не деца,
Израил,
не Децата!
Не...
никого!
Пулсиращи ветрове и снежинки.
Като зимен кошмар...
палестински.
Търсим вяра и сняг, и снежинки...
търсим себе си в теб,
Палестина!
© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.
Някакви хора казват, че войната е свършила. Защо ли не вярвам... Благодаря Ви. Хенри