Mar 17, 2023, 9:58 AM

Палитра 

  Poetry
160 0 0

Някой броди 

в душата ми,

 

валят белези 

на тихо обичане -

 

      пътуване по  извивките

      на душата,

 

в скитащ сън със свенлива

анонимност...

 

Кой знае има ли вариации на тема

скрита, потайна,

загадъчна като сън, далечна,

неуловима,

като усмивката на Мона Лиза...

кого обичаме, когато обичаме -

това знаем ли...

 

Кажи ми, че съм твоята пролет,

цвят, и ухание, и небе,

и моите пръсти ще те търсят,

гълъбо...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??