Aug 2, 2019, 9:34 PM

Паралелни светове 

  Poetry » Civilian
515 1 0

От реклами и екрани,

хора гледат ни засмяни,
тичат, скачат и танцуват,

и внимание купуват.

 

Но къде е този свят,

на безгрижие богат?
Искам в него да живея,

и от сутринта да пея.

 

Всички тук около мен,

оцеляват ден за ден,
и ще се зарадват само,

сетят ли самар на рамо.

 

Паралелни светове,

на различни богове,
кой е истински-фалшив,

уча се дорде съм жив.

 

Няма равни и в смъртта,

и съседи във пръстта,
по-богатия и скромен,

е оставилия спомен.
 

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??