Щом има да се раздават пари
нека тогава се дават под масата,
служители не се замислят дори
просто всеки подкуп им носи щастие.
Общински съветник подкупваш си ти,
подкупваш и уредил си строежчето,
не се занимаваш с глупости,
само определяш размера на кешчето.
Място за нещо, за друго, гараж,
в общината ще я носиш сумата,
имаш кураж, имаш много кураж,
щом обещаеш си дръж ти на думата.
В здравната каса подкупваш ги ти,
там има хуманен терен за корупция,
недей да залиташ ти в глупости,
че ще те задържат братленце пука ти.
На всеки който поиска раздай,
сума ти договори на терасата
в 2 през нощта и край, чуваш ли, край,
истината е в парите под масата.
18.07.20