Nov 7, 2007, 8:28 AM

Пасажи във виолетово 

  Poetry
669 0 11

Когато виолетов мрак се спусне

в прегръдките на девствена гора

и в порив виолетов се отпусне

поредна виолетова искра,

когато виолетово мастило

изпълни виолетово писмо,

ти, броднице неустоима,

с далечен виолетов зов,

сама във виолетовата нощ

ще търсиш виолетова любов,

изпълнена с безкрайна мощ.

Дали обаче ще намериш

любов със виолетов цвят,

или в поредица от изневери

сервираш шах и после мат.

 

© Димитър Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??