Feb 18, 2014, 11:39 PM

Патоанатомична пантомима 

  Poetry » Other
425 0 1

прашна пустота

просто парадигмено

пролазва по периметъра перхидролен

прободена пергелено пеперуда

пак поисква прошка

под прегърбена пантофка

пияни паяжини

поучават парашутени паяжини

призрачна палатка

пали паднали

перлени пелерини

през полето

плуват

поети

поели

потентни

пионерски поръчения

папионките помръдват

пазете потниците

посягат пръстите

пухенопалави

прозрачни презрамки

преминават през пубиса

презервативът пулсира

първично позиращ

поетът поантира

патоанатомично понякога

пирамидално в падината

на пещериста поема

пеещи панаири

потят проститутките

пързалят показността

пеят псалми

просят парички

прибират пътешественици

посягат прагматично

посяват паралели

Пегас понася

петолъчка прогледнала

промоционални пантомими

псуват публично

пропорционалните песни

палпаторната психика

полира постфактум

павирани пушеци

подрежда поетапно

политически пуканки

проказено подсмърча

поевтинялата публицистика

помиен потоп

приятелско предателство

панорамата пъзелна

проектира поголовно

погребалната питка

покаеното прераждане

провокира периодичността

покровът е печат

пещ пъкелна

последна премиера

преди патоанатомичната пантомима

 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??