Dec 7, 2019, 3:08 AM

Паяжини 

  Poetry » Other
206 0 2

Бавно лази паякът

по бялата стена.

Черната муха

накацва бялото.

Паяжина, паяжини...

Бяло и черно...

Паяжини... смърт...

Бяло...

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??