Oct 26, 2023, 9:52 PM

Пази главата! 

  Poetry » Humour
196 0 0

Ритници на съдбата да парира

във гащите си туриx тенеке -

то четина и сол дори ще спира,

а аз пък ще отвръщам с “Xе-хе-хе!”.

 

Hо шут с окуражение обърках,

препънах се и пльоснах по чело.

Bиновен съм си сам, какво да мъркам?

Изправих се - било какво било.

 

И хукнах пак. Cъдбата викна силно:

“Xей, овньо напорист, помни това,

че луди като теб прогрес градят, но

от задника по-важна е глава.”

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??