Apr 25, 2012, 5:15 PM

Пази инвентара 

  Poetry » Humour
615 0 0

(из цикъла „Вицове в рими”)

В коремната хирургия на клиника „Престиж”
на стаж изпратен беше млад доктор-специалист.
Директорът след месец извика го и: „Виж –
му каза – оценявам, че ти си напорист,

че смело оперираш и режеш със замах...”
„О, вярно ли?” „Но само – директорът му рече –
натискай по-полека със скалпела. Видях,
че масата отново пак срязана е. Вече

май пета ще е тази! Когато оперираш
със скалпела, внимавай дълбоко да не влиза
и плота да не реже… Надявам се разбираш,
че кът е инвентара във тази тежка криза!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??