Mar 9, 2008, 1:14 PM

Пей с мен 

  Poetry
637 0 2
"Не пей ми се
и защо ли да пея",
чалгарията у нас
е всенародна "панацея"!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??