Aug 14, 2012, 10:15 AM

Пенсионерска 

  Poetry » Humour
531 0 2

Ех, имам си холестерол,

у мен е нейде на гастрол,

а вече кръвната картина

Дали и Гог дори задмина.

 

Яви се даже сенна хрема,

цигулка стърже във корема,

гърбът ме сяцка тъй отзад

като атом, що е пред разпад.

 

Простатата ме алармира

и все в нощта ме информира,

че креснах ù - сакън, да спира,

а тя не ще и протестира!

 

И ревматизмът се обади

във ставата ми с ес-ем-ес,

пък докторът ми се угади,

илач изписа ми от днес.

 

Във кръста ишиас ме резна,

зачудих се отгде довтаса,

не съм го канил аз любезно,

но той нахалства, не миряса!

 

Склероза яка пък ме барна,

жена ми вика пил съм газ,

че вчера тръгнал бях за Варна,

а тайно кацнах във Бургас!

 

То, нейсе, взех да не довиждам

и трудно самолета вдигам,

ех, вече хич не се обиждам,

че мъжкото ми е на книга.

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??