Mar 31, 2009, 4:06 PM

Пепеляшка 

  Poetry
405 0 1

 

 

       ПЕПЕЛЯШКА

 

Отстъпих те, защото искаш.

В ръцете си - те друг държи.

И тлее болката и стиска

от твоите безмислени лъжи.

 

Днес, Пепеляшко, не преставаш

да чакаш принцове безброй.

Животът ти - интернет забава,

сега там търсиш новия герой.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ми, с тази приказка израства всяко момиче и си чакаме принца до дупка, сякаш пък вие не чакате също...
Random works
: ??:??