Jun 14, 2008, 4:56 PM

Пеперуди 

  Poetry » Phylosophy
869 0 27

 

 

 

Цяла нощ гледам - мрат пеперуди

в тишина... и напрегнатост ярка...

Те не знаят, че всъщност минути

е животът до лампата... Жалко!

 

Те не знаят, че просто е кратък

най-красивият тласък към светло...

Те умират в душите си с лампи...

А  пък хорските - дават заето...

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??