Feb 23, 2021, 7:52 PM

Пеперуди 

  Poetry
484 1 3

ПЕПЕРУДИ, пеперуди,

ще политнат като в стих.

Те съня ми ще пробудят

в този лунен свят красив,

за да пиша до насита

с уморените ръце,

дето хляба придобиха,

ала слово търсят те.

 

Пеперуди, пеперуди,

докато навред летят

във живота си отруден

винаги ще стигам бряг.

Там е новият ми пристан,

там е пътят ми без край!

И когато свърши листа...

в края ще напиша „Рай“.

© Лъчезар Лазаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??