Feb 15, 2015, 10:04 AM

Перфектната жена 

  Poetry » Love
968 0 2

Тя беше толкова красива, искрена, нежна, съблазнителна и невинна...
Тя беше скромна и добра и изведнъж видях в нея, жената от моите сънища!
Тя беше младо и смело момиче, но се държеше като истинска жена,
защото знаеше какво иска и не казваше на всеки втори мъж, че го обича!

Тя беше добродушна, силна и умна и по навик пленяваше всяко мъжко сърце.
Тя беше толкова красива, че мъжете се влюбваха когато я погледнат в очите!
Тя беше толкова истинска, че всяка жена можеше да и завижда и да я мрази.
Тя беше перфектна, накратко, но имаше нужда от мъж който да я обича и пази!

Тя беше с кафяви очи, от този вид очи които карат всеки мъж да се влюби.
Тя беше толкова истинска и красива, че без да искам по нея аз ума си загубих!
Тя беше много честна, обичаше сериозните мъже и се радваше на малките детайли,
но реши да спре да страда, защото беше уморена от лесните мъже и тяхните лъжи!

Тя беше перфектна за мен, защото аз винаги съм търсил такава жена...
Тя успяваше да ме разсмива и да ме разплаква, без да казва нито дума!
Тя притежава голямо сърце, голям кураж и с много неща от другите се различава.
Тя беше много добра, толкова, че заслужаваше да бъде най-щастливата жена!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И защо в минало време, перфектността за някои неща е непреходна
  • Тя беше омъжена жена - с дете, и обичаше силните мъже..., що е то...!!!
    "Тя беше много честна, обичаше сериозните мъже и се радваше на малките детайли,
    но реши да спре да страда, защото беше уморена от лесните мъже и тяхните лъжи!"
Random works
: ??:??