Jun 20, 2012, 10:57 PM

Перла щастие 

  Poetry » Love
2561 0 24

Вече зная защо съм роден -

в утринта топъл бриз  да ме вземе

на крилете на знойния ден -

песъчинка в дъха ти стаена.

 

Уморих се да търся мой  бряг,

по-добре да попадна във мида -

приюти ме в седефа си драг,

искам в теб да съм чудно невидим...

 

тъмнината ми носи  сълзи,

по-солени от морските пръски,

а прибоят  надига  вълни

и душата  ти мидена  лъска.

 

Перла щастие  в теб се роди,

уловила красивото  лято,

и в сърцето ми ярко блести

като капка, от обич излята...

 

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??