Jul 27, 2023, 8:45 AM

Перлички 

  Poetry
373 0 0

Открих ви перли утринни в тревата,

в събудените първи весели лъчи.

Всред повей мек на хладината,

в избликналата свежест на води.

Трептите като нежни пеперуди,

ухаете красиво бисерни мечти.

В искриците ви нежни радост се събуди,

небесен полъх песенно шепти.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??