Apr 7, 2017, 12:19 AM

Песен моя, надолу и нависоко заведи ме... 

  Poetry » Free verse
362 0 8

Песен моя, надолу и нависоко заведи ме...

 

Искам да изпитам бездната на живота

и смъртта да ме подмине, защото не се крия...

Защото не бягам. Изправям се. Вървя.

Продължавам да вървя, да вървя да вървя.

 

Затова нека се върнем в началото и края.

От нулата да започнем мига, без да го трием...

Болката да излекуваме с песни и усмивки.

И да отпразнуваме, това че днес се събуждаме.

 

Щастливи с това, което сме отвън и отвътре...

Затова песен моя, на края на света ме заведи...,

където си спомнят за мен или са ме забравили...

Няма значение. Отново накарай ме да полетя...

 

Затова песен моя, наблизо или надалеч полети...,

Искам да си гласа и песента на някого в някой град...

където не знаят коя си, или знаят, но мечтаят отново,

да отворят нова страница, ново писмо да напишат...

 

Затова песен моя, надолу и нависоко заведи ме...

в дъното ти мечтая да потъна, в вечността да полетя...

Затова песен моя, надолу и нависоко заведи ме...

Вземи ми. Давам ти душата си. Давам ти това " Да"...

 

Искам да изпитам бездната на живота в ръцете ти

и смъртта да ме подмине, защото вече не се крия...

Защото не бягам. Изправям се. Вървя към сърцето ти.

Продължавам да вървя, да вървя в теб песен моя...

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Толкова е просто. И ясно. Живота си да живеем всеки миг. Песента си да пеем... :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??