Oct 4, 2011, 5:26 PM

Песен за Багера 

  Poetry » Other
1291 0 1

В тъмна стая се събрали

всички лидери световни.

Само мислели, не спяли

те във мигове съдбовни:

 

марсианци атакуват,

терминатори въстават,

а годзилите нахлуват - 

градовете разрушават.

 

Някой смело се изправил:

"братя мои, измислих нещо - 

аз съм планове направил

за чудовище зловещо!

 

Ние багер ще направим,

ще му вкараме живот

и за злото ще забравим - 

ще е мощен бехемот!"

 

Скоро багер изградили

с адамантиево жило.

Те машина построили

със съзнание немило.

 

С адамантиево тяло

и задвижван от омраза,

бехемотът като цяло

гад голяма се оказа!

 

Пълен с кръв в резервоара

той отишъл да убива.

Имал мисия да вкара

в гроба всяка съпротива.

 

Срещу багера огромен

няма никой застрахован.

Ако бягаш, си догонен,

ако не, си разфасован.

 

Бехемотът механичен

на Земята ще царува.

От размера титаничен

даже Бога се страхува.

 

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Еха, каква епична картина си представил!
Random works
: ??:??