Oct 31, 2006, 1:47 AM

Песенно 

  Poetry
704 0 3


Под напора с въздушните течения,
се сливат цветовете на дъгата,
рисуваш си пастелено небе,
а след това хвърчило му закачаш.

Тъй близко свети, сякаш че,
ако на пръсти леко се повдигнеш,
ще го докоснеш и ще разнесеш,
най-чистата и светла обич.

Когато после тихо завали,
разсънено ще се изтегне котарака,
едно врабче при теб ще долети,
ще ти разказва приказки земята.

© Хей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??