Sep 29, 2009, 6:07 PM

Песента 

  Poetry » Other
593 0 4

Моите криле са Песента.

Мога да творя вълшебства с нея,

да изгрявам волен с утринта

и дори забравен - да живея.

 

Мога да преследвам ветрове,

да откривам приказни простори,

да валя с проливни дъждове

и стени вековни да съборя.

 

С музика се ражда вечността.

Словото ù дава цел и смисъл.

Моята любов е песента,

за която Бог ме е написал.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??