Mar 6, 2014, 5:42 PM

Песента на капките 

  Poetry » Love
456 0 0

Най-истинска е Майката природа.

С дъждец зарадва ме сега.

Харесвам капките да чукат по стъклото

като пеят своята песен.

Но повече харесвам теб, приятелко добра.

Харесвам твоята усмивка, твоя глас,

като песен достига до моето сърце.

С целувки я обсипах, зарадва се,

зарадвах се и аз.

А дъждеца не спираше и капките

продължаваха да пеят своята песен,

докосвайки нашите влюбени сърца.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??