Jun 12, 2013, 10:24 AM

Петно 

  Poetry » Other
500 0 2

Отворих очи в топлото легло

и видях на прозореца грозно петно.

Казах си: Дано се изтрие! Дано!

Скъсах се да го търкам, а то си стои!

Гледа ме и се криви!

Изведнъж, мисъл една

проблясна в ядосаната ми глава:

Дали не е опетнен отвънка света?

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??