Dec 23, 2009, 11:47 AM

Пиле с бадеми 

  Poetry
439 0 4

две пилешки гърди

по една за теб и мен

соев сос десертно вино

лъжичка захар и

овалвам в смлени бадеми...

моят вътрешен ден 

ръмжи шокиран...

а  врабчета се бият под дървото

и скърцат гласове

на няколко трагици...

 боричкане -добър знак -

мразя спокойствието и дърветата

когато листата им затлъстеят...

непокълнала тишина отмерва

цвъртенето на гърдите

отцеждам на салфетка

оглеждам с пиета

моята гръд разкъсвам

оглозгвам -

другата е ...  прегоряла

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??