Oct 23, 2011, 11:11 PM

Пиши... 

  Poetry
952 0 26

Преглъщай тъгата смирено и бавно
като билка омайна, като стара сълза.
Най-добре ще усетиш вкуса ù на гладно.
Не питай защо, откъде е дошла.

Повярвай - проблемът е само задача,
която можеш и сам да решиш.
Не е нужно да мислиш. Просто трябва да знаеш,
че отговорът под въпроса е скрит.

И най-тъмните мисли в най-светлите дрехи
облечи, целуни и не им се сърди.
Среши яростта. Изтупай Написаното,
а после отново и начисто пиши…

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??