Jul 16, 2008, 9:50 PM

Пиши ми за любов 

  Poetry
873 0 1

 

 

 

 

пиши ми за любов за любов ми говори

поне да знам че знаеш тази дума

и с глупаците навън спори

че смърт не са изсъхналите шуми

че пролет плодно ще изгрее

където ръце орачи са преминали

където устните ни не виреят

и реките бебета окъпани притихнали

 

 

спори със вятъра че имала си ти мечти

загърнати дълбоко в мойте шепи

че там гола и топла трептиш

и ключалката търсиш на дните ми

не забравяй пияните да уговориш

че нощем за мене не спиш

че смисъл нямат без мен устните ти

и от пепел ще ме съградиш

 

 

но при мен не идвай да го казваш

не съм наивен безумен свободен

научих се да те познавам

да ми носиш вино вятър огън

 

 

 

 

© Графит Диамант All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тази поезия ми прилича с нещо на източната...като разкази и импресии за чувства и отношения е. Много ми харесва символиката в изразяването ти, Въглен!
Random works
: ??:??