Jan 24, 2021, 11:07 AM

Пишман будисти 

  Poetry » Humour
206 3 9

Направо ми закуската приседна
и в поза Брус Лий, стиснах ножа —
животни, кожи... Не така не може!
Убийци! Ще ги браня, до последно!

 

Маскира ми се котката — на роза,
Фучи и съска — драска, ала мене,
и крава иска да е тя— свещена —
пишман будисти. Страшна са угроза!

 

Саламчето презрително поглежда —
на покрива стои и хич нехае.
Останат ли будстите, да знаеш,
че плъх за обед ще ядеш, Надеждо!

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Днес, както си стоях във поза Лотос
под тентата на южния балкон,
видях в мъглата, Дени, как се носи,
наметната със тъмно-син балтон.
Приличаше на скромна ученичка, ...
  754  61 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??