May 12, 2015, 2:18 PM

Писмо 

  Poetry » Other
496 0 12


не съм ти писала писмо

откакто думите се разболяха

завих ги през глава в уютното легло

и те притихвайки заспаха

деца настинали сред някаква игра

в която щастието съществува

горят в прегръдките на болестта

опитвам се да разбера какво сънуват

а аз останах да им правя чай

докато сменям лековитите компреси

компания ми прави моят май

понякога ми казва как си и къде си

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??