Jun 17, 2008, 1:12 PM

Писмо 

  Poetry » Love
951 1 30
Със никого не ме сравнявай, моля,
със предна или бъдеща жена!
Аз нося идентичност своя,
"запазена съм марка". Без вина.
Във мене няма злоба, отмъщение,
неказани, преглътнати слова.
Аз вярвам, любовта е вдъхновение,
нежна обич, радост, топлина.
Наивността е картичката ми визитна,
подписана с романтика и доброта,
но не на всеки бих я доверила
и не случайно теб ще избера.
Уроците си двама да научим,
как дава се и взема светлина,
та диплом със отличен да получим
от тоз живот, за двама ни съдба.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??