Jul 24, 2012, 9:32 PM

Писък в неделя сутрин 

  Poetry » Other
663 0 0

Чух писък в неделя сутрин,

събудих се - валеше дъжд

и станах бързо, нямаше начин,

но сянка една ме спря изведнъж.

Вцепених се и се уплаших,

но някак излязох навън,

а в главата ми ехтеше писък 

след писък, как исках това да е сън...

Тръгнах да търся този писък

и влязох в гората - ах, какъв глупак!

Вървях и паднах в някакъв пясък,

побърках се, откачих - търсех знак.

Всичко било е измама, за да падна

в твоя коварен капан...

Понякога в неделя чувам писък,

но не знам ти или аз съм избран.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??