Някой питал ли се е дали
съществува любов между птици?
Дали между вятъра и между игри
техните сърца могат да забият от любовни стрелици?
Някой питал ли се е дали
съществува любов между ветровете?
Дали между игрите на изтока и запад
те могат да бъдат заедно, неразделни през вековете?
Някой питал ли се е дали
съществува любов между изтока и запад?
Дали между земята, която ги дели,
те могат да изпитат нежността от блян за тях непознат?
Някой питал ли се е дали
съществува любов между морето и земята?
Дали между брега и този пясък
би могло да се роди любов за тях истинска и свята?
Някой питал ли се е дали
съществува любов между човеци?
Но такава, като нас, непозната?
Дали човекът, носещ той сърце,
би могъл да обича като птица, вятър и море?
© Стефания Николова All rights reserved.
Идеята много ми допадна, ритъмът е някак предизвикателен, провокиращ. БРАВО!!!
Прочетох нещо различно и му се насладих!
Благодаря ти!
Честита да е и благословена Новата година за теб с радост, здраве, любов, творчески успехи!
Прегръдка!!!