Sep 20, 2019, 4:44 PM

Питаш ме 

  Poetry » Love
716 1 0

Питаш ме

 

Питаш ме боли ли ме? Боли!

Питаш трудно ли без теб живея?

Питаш, но сърцето ми мълчи!

Аз след теб забравих да се смея!

 

Беше като слънце в мрачен ден,

светлина във мрака на душата!

Беше целият живот за мен!

Но такаваа ни била съдбата!

 

Липсваш ми и много ми тежи!

Аз не се научих да прощавам.

Ти научи се пък да грешиш!

Грешка бе! Сега го осъзнавам!

 

Можеше ли аз да ти простя?

Ти на мене би ли ми простила

връзката със нечия жена?

Не! Не си чак толкоз жалостива!

 

Кой сега по-грешен е не знам!

Ти ли? Аз ли? Двамата сгрешихме!

Знам, сама си. Аз оставам сам.

Любовта ни двама разрушихме!

 

18.09.2019 г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??