Apr 23, 2017, 10:39 PM

Приятелки-предателки 

  Poetry » Other
257 2 3

мисля си за хотелска стая с вана 
и една добра приятелка
мисля си за тайна къща във гората 
и една добра приятелка
мисля си на покрив живея 
с една добра приятелка 
искам в космоса да ида с
една добра приятелка
в джунглата да ида с 
една добра приятелка
сред вълци ще танцувам за
една добра приятелка
във вулкан ще скоча 
за една добра приятелка
земята ща обърна за 
една добра приятелка
всичко ще рискувам 
за една добра приятелка.

но нищо от това няма да се случи
защото всички са предателки

любовта е просто лъжа 

за да те накара да се почувстваш

тъжен

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??