May 31, 2011, 9:56 PM

Плач 

  Poetry » Other
445 0 0


Понякога,

когато няма никой около мен.

Аз плача.

Защото съм усамотен.


Сълзите, които аз роня,

са плътни, топли и горчиви.

Стичат се по бузата ми

и падат в калта,

образувайки тъмни локви с години.


Аз плача.

Но и понякога се смея.

Макар и в света да има повече зло,

аз знам,

че трябва да продължавам да живея.


И понякога...

Аз просто плача...

Дишам тук, сам, свит на кълбо.

И никой даже не го е грижа -

Защо?...

© Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??