Jan 23, 2008, 2:55 PM

Плача ли... 

  Poetry
739 0 8
Плача ли? Или това са пръстите на дъжд,
дълбаещи морета по моето лице.
Блъскат се вълните в брега и изведнъж
запяват океани в корито от ръце.

Плача ли? Или това е падаща луна,
дарила по неволя родените лъчи.
Удавница в пороя на мълнии е тя.
Пое си дъх последен и в плач се прероди...

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??