Aug 11, 2016, 2:47 AM

...Плачат текстовете ми... 

  Poetry » Love, Phylosophy
293 1 6

 

...Плачат текстовете ми...

 

Не съм тъжна сега!

На живота се наслаждам...
Но понякога
съм изпълнена с носталгия,

в сбъдването на мечтите,

в болни или радостни сълзи
и просто плачат текстовете ми...

 

Не съм сама!

И имам най - важното-

сърце отворено да чувства...,

душа в душата на любим...
Но понякога
любовта ми се обажда,

страда, плаче и ме изпепелява,

а после доста често,

да не кажа винаги

радва се, благодари и ме гори...

 

И всякога лети в свободата...

където капките дъждовни...,

се оказват слънчеви лъчи...,
и всеки път ме тя подбужда 

да обичам все и още повече...
и всяка секунда побърква ме!

 

Губя скромност,
време, срам и ум
но въпреки отчаянието 

от нея понякога, 

загубите...винаги

всъщност са победи...

и не ми липсва нищо,

просто съм щастлива...

пробудена и преродена

и знам какво е да живея

истински жива...

 

Имам най - важното-

сърце отворено да чувства...,

душа в душата на любим...

и затова каквото и да

става съм готова

да се хвърля в бездната
в моята половинка,

в моето всичко...,

в човека, чувстващ ме

любима...,

в мечтите ни сбъдващи се

и летящи...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??