Jul 7, 2009, 4:55 PM

Плачещо пиано... 

  Poetry
499 0 2

 

Галиш сетивата, плачещо пиано…

Нотите във стонове редиш…

Давиш тъмнината в ехото на спомени…

Мълчиш в стенания…

 

Галиш и раняваш… и болиш!...

Спаси ме, пиано!

Убий ме веднага!

Убий ме и в тъга ме удави!...

Нека в изкуството

да свърши мойта вечна драма…

 

Където всичко се започна…-

Нека там и всичко прекратим…

 

…......

 

Галиш сетивата, плачещо пиано…

Мъката ми нежно я шептиш…

И заобичвам я…

И раните си стари почвам пак да разранявам…

 

Обичам да кървят,

а ти с мелодията си да бдиш…

Спаси ме, пиано!...

Спаси ме със края…

Завий ме в тъмнина и удуши…

Заспивам засмяна…

Боли, но забравям…

Забравям и унасям се…

...

Душата ми лети…

………………………………………………..............................

 

 

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??