Nov 28, 2014, 1:22 PM

Планина 

  Poetry » Landscape
569 0 0

  Планини, 

може ли да ме чуете? 

Аз викам, викам вашето име. 

И си представям! 


Под синьото небе, аз да остана

сгушена между сухата трева, под красивите звезди. 

И да помечтая. 

Да помечтая за това как ще бродя по поляна покрита от роса, 

сутрин с разрошена коса. 


И ще откривам новите неща, 

от който ме е лишил града. 


Дъхът на ранната сутрин, студеният вятър в лицето ми.

Свежият прохладен въздух.

И зеленият еднообразен цвят, който ме успокоява.


Планини аз идвам! 

Идвам и то сама, за да се отдам на духа.

Да се отдам на свободата и на вечността. 


Без часовници и хора 

без правила, аз идвам напълно гола и сама. 

Празна сива душа сред пустошта, ще бъда аз сега. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??