May 30, 2012, 11:13 AM

Пленено сърце 

  Poetry » Love
603 0 1

Пиян ли съм, пиян ли? Унесен от любов!

Изпивам те с очи, а ти тъй сладко спиш,

прости ми, че в нощта неканен пак дойдох

до тебе да приседна в постелята ти топла,

ръка, до болка нежна, в косите да прокарам,

да шепна, до безброй целувки да повтарям!

 

Пиян ли съм, пиян ли? Не казвай, че греша!

Сърцето ми трепери, когато те погледна,

по устните за миг с усмивка ще реша

да тичам до насита с душата си суетна,

луната ще помоля с лъчи да те погали

и после ще си тръгна обичан под дъжда!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??