Apr 7, 2010, 11:09 AM

Пленница 

  Poetry » Love
481 0 6

Цветница е моята душа,

кръстница на свято чудо.

Чуват се едва-едва

как пъпки пролетни разпуква.

 

Сплита тя желан букет

от любовното богатство.

Шестваща богиня е навред,

носи нежни аромати.

 

Царствена е моята душа

всред победни изпитания.

С глас сподавен пее тя,

доброволен пленник станала.

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??