Feb 18, 2009, 8:13 PM

Плисирано 

  Poetry
561 0 13



Понякога слънчева усмивка,
друг път тъмно кадифе
или тътнеща като далечен гръм -
с отблясък мраморно студен,
но с нюанс неповторим
е завесата
на плисираното ти мълчание.

В гънките й потъвам
и винаги се губя...





© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??