Nov 27, 2007, 11:03 AM

Плодове 

  Poetry
705 0 11
 

Лица като сергии

плодовете на егото

сочни и лъснати

мият се задължително

обелки от погледи

пребледняват етикети

костилки в зениците

някои са поувехнали

годината беше сушава.

 

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??