Apr 18, 2007, 8:26 AM

Плувам 

  Poetry
493 0 4
 

Плувам

Във въздух

Пречат ми няколко думи

Да отпразнувам

Своето сбогом


Далеч са другите

Острови

В син безкрай облаци са


Протягам

Ръка

Докосна ли грапава сянка

Ще дърпам докато я прибера


Но всеки ден

Минава бавно

Като първи влак

И хладното остава хладно

И тъмното се свива в мрак


Плувам

Във въздух

Изчерпани сили горят

Невиждали толкова пустош


Разцъфвам

Отново плод

В градината на мъртвите

Камъни

Строени по калния бряг


Смеят се

Всичките наноси

Оставете ме

Да отида при тях


17.04.2007

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??