ПО ДЯВОЛСКИ
Не обладавай дяволски душата ми!
По-фина е и нежна от ажур
и днес по детски чиста е, повярвай ми
и беззащитна към стрелите на Амур...
Не я запалвай! Синьото в очите ти
изгаря я, убива мълчешком
най-мъжкото от силата ù. Винаги
се връща женското... със взлом...
Не обладавай дяволски душата ми,
настройвайки я за любовен химн...
Не я подлъгвай, дяволе, разбра ли ме?
Щом смяташ да я изчезнеш яко дим...
Ще я раниш... по дяволски, душата ми,
съборила за теб зазидан зид...
Съвет: Пази я за приятелка
душата ми... изчезващ вид...
11.06.2016г.
© Сиси All rights reserved.